donderdag 22 oktober 2015

Spechtje



Het wordt hoog tijd dat het Israëlische volk gaat beseffen dat ze een verkeerde afslag hebben genomen in hun geschiedenis. De eerste stap om rechts om keert te maken is het wegsturen van hun leider Netanyahu, die er alleen maar op uit is om de haat tussen palestijnen en israëliërs verder op te zwepen. Van een leider zou je toch mogen verwachten dat hij serieus omgaat met zijn eigen geschiedenis en hij moet toch beseffen dat waar hij nu mee bezig is, niets oplost.
Zijn haat gaat zo ver, dat hij nu zelfs de Palestijnen de schuld geeft van de Holocaust; je vraagt je af of we moeten gaan twijfelen aan zijn verstandelijke vermogens. In ieder geval moeten de Joden in de diaspora en in Israël afstand nemen van deze uitlatingen.
Maar niet alleen in het Midden Oosten worden de raarste theoriën verkondigd, dat gebeurt ook dit bij huis. Kijk maar eens op Face book en lees "Stop de socialistische jodenhaat" Dit site getuigt ook niet van historische kennis en verdraait constant de werkelijkheid. Het enge is bovendien dat er met schrijvers dit blog nauwelijks te discussiëren valt. Alle wordt direct omgedraaid of in het belachelijke getrokken en daarnaast zijn de verbindingen met rechts-extremen snel te trekken. Helaas !!!!!!!!

DUS ISRAËL WORDT WAKKER EN KEER TERUG OP DEZE  HEILLOZE WEG!!!!!!!!!!!


Geen opmerkingen: